Predikanten

ZWO nieuws
Nijkerks Diakonaal Beraad

Busjes maand December
In december collecteren we via de busjes voor een project van de Stichting Hoop voor Albaniƫ.
Deze stichting is lid van de Evangelische Zendings Alliantie.
Zij willen graag de kerk in Lezhe (Albanie) helpen met de verbouwing van hun kerkzaaltje, dat in deplorabele toestand verkeert.

VERSLAG VAKANTIEPROJECT 2015

Namens de kinderen die hebben mee gedaan aan het vakantieproject wil ik u heel hartelijk danken.
We hebben elke donderdag in de zomervakantie een activiteit georganiseerd voor de kinderen van de minima, waaronder de kinderen van de voedselbank.
We hebben geknutseld, poffertjes gegeten, gezwommen, springkussen, speurtocht en zijn met de bus naar de Julianatoren geweest.
De 10 tot 12 jarigen zijn met de auto naar Walibi geweest.
Zoals u ziet veel variatie. Er deden gemiddeld 40 kinderen mee per activiteit.
We hebben leuke en gezellige dagen gehad. Blijde gezichten bij de kinderen en ouders. Leuk om te zien dat er vriendschappen opbloeien. Kinderen die ook op de andere dagen elkaar opzoeken. De laatste dag hebben we afgesloten met een barbecue.
Hier waren ook de ouders voor uitgenodigd. Gezellig.

Naast de bijdragen van een aantal kerken, waren ook bedrijven bereid om ons te sponsoren.

Namens de kinderen, bedankt voor uw bijdragen.

Samen met de vrijwilligers kunnen we terugkijken op een goede zomervakantie.

Gezien Schoo

Op naar de zomer van 2016.