Catechisaties Bijbelkringen
Fotoboek
Vorming & Toerusting

Voor gemeenteleden, die om welke reden dan ook de diensten in de Vredeskerk niet kunnen bijwonen, bestaat de mogelijkheid de kerkdienst thuis gelijktijdig mee te beleven. U heeft daarvoor nodig een bestaande analoge telefoonlijn en een stopcontact.
De diaconie levert het benodigde ontvangapparaat en verzorgt de aansluiting daarvan. Voor het ontvangstapparaat vraagt de diaconie een borgsom van € 50 en een abonnement voor de kerkradio kost € 8,= per maand boven de kosten (tikken) van de telefoonverbinding.
Ontvangst per computer met internetverbinding is ook mogelijk. In dat geval is geen extra ontvangapparaat nodig en beperken de kosten zich tot een normale internetverbinding. Wel zijn de abonnementskosten (€ 8,= per maand) verschuldigd.
Voor inlichtingen kunt u terecht bij:
Dhr. M. Wijnen (Mees), Bitterland 18, 3862 ZB E-mail: kerktelefoon@vredeskerk-nijkerk.nl
U kunt hier de laatste uitzending terug luisteren. Mochten er twee diensten zijn dan zijn ze beide apart te beluisteren.
U dient wel Microsoft Windows Media Player 9 te hebben of een van de latere WinAmp spelers om de dienst te kunnen luisteren.

Kerkdienst. Klik op de radio voor de desbetreffende eredienst

Preek. Klik op de despetreffende dominee

Eredienst Morgenduitzending 22-10-2017.

Eredienst Morgenduitzending 15-10-2017.